Over mij

Mijn naam is Tiny Westerink

Ik heb Holos, Academie voor Holistische Massagetherapie gevolgd en in 1994 afgerond. Van september 2011 tot december 2012 heb ik een post-HBO opleiding tot Mindfulnesstrainer aan de Hogeschool Utrecht gevolgd en afgerond en in 2014 een scholingsprogramma tot Compassietrainer bij Centrum Integrale Psychiatrie Lentis. Hier heb ik in 2019 ook deelgenomen aan de training Interpersoonlijke Mindfulness voor zorgverleners. In 2018-2019 heb ik de opleiding Acceptance and Commitment Therapy (ACT) doorlopen en afgerond.

Ik heb diverse bijscholingen gedaan op het gebied van relatietherapie en in 2020 de opleiding tot EFT-relatietherapeut bij de Stichting EFT-Nederland afgerond. De EFT-methodiek heeft veel raakvlakken met de wijze waarop ik al jarenlang mensen individueel begeleid en sluit hier prachtig bij aan en zo verrijken en versterken de diverse invalshoeken elkaar in een geïntegreerde therapeutische benadering.

Daarnaast ben ik in 1985 afgestudeerd aan de HBO-Verpleegkunde en ben ruim zeventien jaar werkzaam geweest in een Algemeen Psychiatrisch Ziekenhuis, als verpleegkundige op een behandelafdeling en als clusterhoofd.

Vanaf 2002 heb ik mij volledig gericht op verdere ontwikkeling van mijn Praktijk. Van 2002 tot 2011 ben ik verbonden geweest aan Holos, Academie voor Holistische Massage Therapie, als docent en examinator en vertegenwoordiger voor Holos bij de Federatie van Opleidingen in de Natuurlijke Geneeswijzen (FONG).

Mijn eigen ervaring

Bewustzijnsontwikkeling en innerlijke groei lopen als een rode draad door mijn eigen leven. Naast genoemde relevante opleidingen hebben diverse workshops, trainingen, individuele coachingstrajecten en ook het ervaringsleren in het leven, eraan bijgedragen de veelzijdige therapeut te worden die ik nu ben. Mijn benadering is professioneel en persoonlijk, invoelend en doortastend en in alle openheid, met respect voor ieders eigenheid en zonder oordeel, nodig ik de ander uit te onderzoeken wie hij zelf is en van hieruit te leven.

Ook het al ruim 30 jaar beoefenen van Yoga en al vele jaren Vipassana Meditatie en Mindfulness, zijn essentieel geweest voor mijn persoonlijke en therapeutische vorming.

Inzichtmeditatie en Mindfulness hebben mijzelf werkelijk doen ervaren, welk een ruimte en innerlijke vrede het geeft, wanneer je met je volledige aandacht bent in het nu en daadwerkelijk kunt zijn met dat wat er is. Daarbij hebben diverse meditatiestromingen mij een groter gevoel van vrijheid en vreugde gebracht, door steeds meer vanuit mijn werkelijke essentie en bewustzijn te leven.

Beroepsverenigingen

Holos is aangesloten bij de  Federatie van Opleidingen in de Natuurlijke Geneeswijzen (FONG).
Ik ben lid van de Landelijke Vereniging Natuurgeneeskundig Therapeuten (LVNT) en van de Vereniging Mindfulness Based trainers in Nederland en Vlaanderen (VMBN) in de eerste categorie, ingeschreven in het HBO Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ) en het BIG – register.

Informatie of afspraak?

Wil je meer informatie of een afspraak maken? Neem dan gerust contact op.